LED TL armatuur 120 cm opbouw voor een buis – Inclusief LED TL Buis – Plug & Play – 18W – 3000K | 8720168000378

Op zoek naar een betaalbaar LED TL armatuur inclusief LED TL buizen van hoge kwaliteit? Maak dan gebruik van ons LED TL armatuur met meegeleverde LED TL verlichting. 
LED TL verlichting in een LED TL armatuur is een investering voor de lange termijn
Tegenwoordig is goede verlichting een topprioriteit in elke situatie. De basic LED TL armaturen worden veelal gebruikt in productiehallen, garages, opslagplaatsen, werkplaatsen en andere locaties waar adequate verlichting de topprioriteit heeft. Goed licht draagt bij aan de productiviteit van werknemers en de algehele atmosfeer van de ruimte die verlicht dient te worden. Het is tegenwoordig belangrijk om te investeren in verlichting dat een langere tijd meegaat en minder belastend is voor het milieu.
Opbouwen van het LED TL armatuur
Het LED TL armatuur wordt geleverd met G13 fittingen en de daarbij behorende LED TL verlichting. De fittingen klik je eenvoudig op het armatuur, hier is geen extra bevestigingsmateriaal of gereedschap voor nodig. Binnenin het armatuur zit de connector die aangesloten dient te worden op het lichtnet, de manier waarop het TL armatuur aangesloten wordt op het lichtnet is afhankelijk van de toepassing bij de eindgebruiker. Het binnenwerk van de TL armatuur wordt afgeschermd door de meegeleverde afschermkap, deze kan eenvoudig worden bevestigd met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Het armatuur kan vervolgens op de locatie gemonteerd worden.

Specificaties van LED TL armatuur 120cm opbouw inclusief één LED TL buis

Afmetingen lengte x breedte x hoogte: 1230 x 50 x 35 mm
IP20
Voltage: 220-240V
Wattage: 18W
Lichtopbrengst: 1700 Lumen
Lichtkleuren: 3000K, 4000K en 6000K
Kleur: Wit
Materiaal: Staal, kunststof
Werktemperatuur: -25℃~40℃
Frequentie: 50-60HZ
Keurmerk: CE, RoHS
Fitting: G13
Gewicht: 800 gram
artikelnummer: 

Prijs: 22.92

klik hier voor meer informatie en actuele prijs

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*